Kocas Logo

Skupno izobraževanje z naslovom VODENJE PROGRAMOV NA DALJAVO V CENTRIH STAREJŠIH

Vabimo vse partnerje na skupno izobraževanje na temo Vodenja programov na daljavo v centrih starejših. Izobraževanje bo izvedla izkušena predavateljica in organizatorka vadbe za starejše, gospa Urška Dolinšek iz podjetja Fitnes Klinika.

Z digitalno preobrazbo družbe se danes soočamo že na vsakem koraku in številne omejitve v času pandemije so podjetja, različne ustanove ter posameznika „prisilile“ v številne prilagoditve. Soočamo se že s četrto industrijsko revolucijo, katera naj ne predstavlja le problem, temveč poskušajmo omogočiti številne rešitve v sodelovanju različnih strok. Velik izziv je vsekakor kako približati digitalne storitve starostnikom in zaposlenim v centrih starejših. Številne digitalne rešitve so že predstavljene v tujini in prikazali vam bomo primer dobre prakse prilagojene aktivnosti na daljavo v Sloveniji.

Kdaj:  petek, 1. 10. 2021
Trajanje: 9:00 – 12:45
Komu je dogodek namenjen: Na izobraževanje vabimo vse zaposlene, predvsem tiste, ki izvajajo delavnice, vadbe ali druge oblike aktivnosti s starejšimi (delovna terapija, kineziologija, animatorji, družabniki, oskrbovalci…)

Povezava do prijave: https://www.1ka.si/a/351648

Program:

9:00 Uvod s predstavitvijo problematike izvajanja programov v času pandemije
9:15 Starostnik in novodobne tehnologije ( digitalni bon, simbioza,…)
9:45 Digitalna transformacija
10:45 ODMOR
11:00 Primeri prakse digitalne rešitve v tujini
11:45 Program Aktiven dan na daljavo v praksi
12:30 Diskusija

Projekt so omogočili

Ministrstvo Za Delo Lolo
Evropska Unija Logo
Javni štipendijski Logo